Behandlingar & Priser

Wake Up With Makeup!

 

Behandlingsområden

Permanent Makeup

Ögonbryn:

Ögonbrynen betyder mycket för en persons utseende, de är ansiktets inramning och med vacker färg och form ger de ansiktet ett ordentligt lyft. Tunna fina strån ritas in i huden och ger en snygg form och färg. Eller för de som vill ha en mer dominata ögonbryn görs en fullform som fylls i.

Läppar:

Med färg på läpparna och en skickligt målad läpplinje kan du förstärka och framhäva dina läppar och dessutom få läpparna att se fylligare ut. Du kanske behöver runda till “amorbågen” eller fylla på med lite mer pigment.

Eyeliner:

Färg längs ögonfranskanter gör att fransarna ser längre och tätare ut och markerar också fint ögats form. Man får en piggare blick.

Ärrkamouflage

Rekonstruering:

Har Du råkat ut för någon som gjort en behandling med ett oönskat resultat...?

Vi kan i många fall hjälpa Dig!

Allergiska reaktioner mot permanent makeup är extremt sällsynta. Det är däremot viktigt att du följer specialistens anvisningar både inför och efter behandlingen. 10 dagar efter behandlingen skall du undvika: bastu, solarie, sol, bad, make-up över pigmentering, parfymerade krämer. Smörj in din nyblivna pigmenetering med t.ex. Vaseline eller Bephanten.

 

Behandlingen genomförs under strikt hygieniska former, vi använder oss enbart av engångsmaterial, d.v.s. munstycken, nålar och färgkoppar är sterila och kasseras efter varje behandling.Vad är skillnaden mellan en vanlig tatuering och pigmentering?

Vid tatuering förs färgen djupt in i huden vilket gör att den håller för evigt, vid permanent make-up (mikropigmentering) förs färgen in i ett grundare hud lager vilket gör att en permanent make-up inte håller för evigt.

 

Att tänka på före behandlingen:

* Det kommer att krävas minst ett återbesök för kontroll och eventuell ifyllnad, retuschering och färgkorrigering. (Ingår ett återbesök i priset.)

* Allergitest är inte nödvändigt och utförs endast på kundens egen begäran. Detta bör göras ca 2 dagar före behandlingen, så att eventuella allergiska reaktioner hinner visa sig.

 

* Om du har svåra herpesbesvär bör du ta av läkare utskriven anti herpesmedicin 1 dag före behandlingen. Förbered dig även genom att köpa munsårssalva som du kan använda i förebyggande syfte efter behandlingen.

 

 

* Efter behandlingen kommer en sårskorpa att bildas över pigmenteringen, denna lossnar vanligtvis mellan 3-6 dagar och då har cirka 50 % av pigmenteringens färg försvunnit. Därför är en nygjord pigmentering något mörk till färgen. Efter fyra veckor har den läkt helt och du kan du se om något behöver fyllas på eller korrigeras.

 

Prislista Permanent Makeup

Eyeliner, övre och nedre 5900kr

Eyeliner, övre 3500kr

Eyeliner, nedre 3500kr

 

Ögonbryn, helt 5900kr

Ögonbryn, halvt 3500kr

 

Lipliner 5900kr

Full-lips 9900kr

 

Mouche / Skönhetsfläck 1500kr

 

Ärrkamouflage Enligt konsultation

Areolaförstärkning Enligt konsultation

Rekonstruering Enligt konsultation

Ett återbesök samt Eftervårdsprodukter ingår i alla priser

Fransförlängning

Nytt set 495kr!

 

Du väljer vilken effekt Du vill ha:

 

Naturlig, ca 65st / öga

Volym, ca 95st /öga

Maxvolym, ca 120st /öga

 

Vi jobbar med syntetfransar då detta ger bästa resultatet

 

 

 

Permanent Makeupbehandlingarna utförs av

Caprice Bäck

Auktoriserad & Diplomerad

Permanent Makeup Artist / Master

Internationellt utbildad

 

Utbildad sminkös Revlon Cosmetic 1989

 

Diplomerad EyeLash Extensionist / Master

 

Skin Therapist

Wake Up With Makeup!

 

Västmannagatan 67, Odenplan

Stockholm

 

 

 

Tidsbokning:

Teletid måndag - fredag 12.00 - 13.00

(övrig tid är vi upptagna i behandlingar)

 

 

Det går även bra att boka tid via mail:

info@wakeupwithmakeup.se

Wake Up With Makeup Copyright © All Rights Reserved